Tuningcsodák a pataki sportpályán

Tuningcsodák a pataki sportpályán
A tavalyi siker után idén is megrendezték a Sárospataki Autó és Motor show-t, amely a szervezők elmondása szerint mindenben felülmúlta a tavalyi első próbálkozásukat.

Sokkal nagyobb területen, sokkal több résztvevővel és még izgalmasabb programmal vártak minden érdeklődőt augusztus 18-án a sárospataki végardói sportpályára, ahol idén is díjmentes belépést biztosítottak minden látogató számára. A rendezvény színvonalát a legnagyobb magyar autó hifi és tuning cégek, valamint a legkülönlegesebb hazai tuning csodák és motorok garantálták.
Aki egy kicsit járatos a számítógépes játékok világában és ismerősen cseng számára a Need For Speed széria, az most élőben is tapasztalhatta, milyen az, amikor valaki nem a virtuális pénzét költi optikai- és teljesítmény tuningokra, hanem valódi forintjait felhasználva állít elő egy hétköznapi autóból egy valódi dögös verdát. Volt olyan gép, amelybe a beépített tartozékok ára feltételezhetően meghaladta az autó új árát. A látogatottságra nem lehetett panasz, hiszen egy-két dizájnosabb autót néha elég nehéz volt megközelíteni. Szervezők gondoskdtak a kísérő programokról is, így a gyerekektől a nagyon felnőttekig mindenki megtalálhatta a szórakozását.
-bg-