Friss hírek

2009.04.01. 13:04

Holnap bejelentik a Reformszövetség megszűnését? - Hírszerző

<p>A reformprogramjának kidolgozása után megszűnik a tavaly novemberben alakult Reformszövetség - értesült a Hírszerző. A szövetség megszűnéséről csütörtökön adnak hivatalos tájékoztatást.</p>

A Reformszövetség az Országos Érdekegyeztető Tanácsban képviselt kilenc munkaadói szervezet vezetői, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, valamint a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) volt és jelenlegi elnökeinek részvételével alakult meg 2008 novemberében. A szövetség a 2009-2013 közötti időszak társadalom- és gazdaságpolitikai programjaiba beépíthető, átfogó reformprogramot kívánt kidolgozni.

A Hírszerző azt írja, hogy a Reformszövetség alapítói most úgy döntöttek, hogy - miután a decemberben ígért program elkészült, a szövetség teljesítve a feladatát megszűnik. A Hírszerző úgy tudja, hogy a szövetség alapítói és a munkacsoport-vezetői továbbra is vállalnak közéleti szerepet, de immár nem a Reformszövetségben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!