Tudnak-e élni az esetleges eséllyel?

A kecskeméti sokk után ismét idegenben, az Albacomp otthonában lép fel szombaton 18 órától a Marso-Nyíregyházi KK NB I. A csoportos férfi kosárlabdacsapata. A két csapat decemberi mérkőzése [.pdf – 996KB]

A hétközi fordulóból kimaradt a Marso-NYKK, így a nyíregyházi férfi élvonalbeli kosárlabda-csapat kívülállóként figyelhette, hogy számára bizony nem a legjobban alakultak az eredmények. Horváth Imreedző azonban hangsúlyozta, csakis csapata dolgaira hajlandó koncentrálni.
– Úgy ítélem meg, nem baj, hogy a szerdai, Pécs elleni meccsünkelmaradt, hiszen a sokkoló kecskeméti vereség után minden szempontból rendezni kellett a sorokat, így nem hiányzott sem a fizikai, sem pedig a pszichikai megterhelés – mondta a témáról Horváth Imre.

Játszhat

A Szolnok elleni hazai meccsen még gipsz volt a kezén,
Kecskeméten már a keretben volt, de pályára
még nem lépett Bódi Ferenc. A bedobó két
hét után újra játszhat, így Fehérváron,
egykori csapata ellen már teljes értékû harcosként
számolhat vele Horváth Imre.

– Szombaton jön az Albacomp elleni idegenbeli mérkőzés, melyen mondanom sem kell, cseppet sem vár ránk könnyű feladat. Senkit se tévesszen meg, hogy hazai pályán huszonegy pontos győzelmet arattunk a fehérváriak ellen, hiszen azóta sokat változott ellenfelünk kerete és játéka, Matus Gábor személyében az edző személye is más lett.

Hazai pályán ők az esélyesek, de mi nem tehetjük meg azt a luxust, hogy ne próbálnánk meg nyerni. A kérdés, hogy lesz-e egyáltalán győzelmi esélyünk és ha igen, akkor tudunk-e vele élni. Mert az utóbbi időben idegenben volt elég sanszunk, ám a sikerek elmaradtak.

– Bodnár Tibor –