„Tudjuk, hogy ez a fajta játék minket fáraszt”

„Tudjuk, hogy ez a fajta játék minket fáraszt”
© Forrás: mezokovesdzsory.hu
Miskolc – A labdarúgó megyei I. osztály 2. fordulójában egy mérkőzést játszottak pénteken.

Mezőkövesd Zsóry II – Bükkzsérc 0-1 (0-0)

Mezőkövesd, 380 néző. V.: Jakab.

Mezőkövesd Zsóry II: Egyed – Pelyhe, Varjas Z., Tóth M. (Gíber), Földi, Sike, Fehér (Pál), Urbán (Gondos), Tóth D. (Molnár M.), Ziegler, Kalocsai. Edző: Horváth Gábor.

Bükkzsérc: Szalay – Csiszár I., Csirmaz, Nagy Cs., Fehér B., Karancsi, Horváth Á. (Mikita), Sápi (Lázár), Csiszár Sz., Kovács B., Nagy L. (Nagy B.). Edző: Kovács József. G.: Nagy Cs. Jók: Pelyhe, ill. az egész csapat.

Horváth Gábor: – Ha két meccsre osztjuk be azt a négy gólt, amit legutóbb rúgtunk, akkor megvan a 3 pont. Tudjuk, hogy ez a fajta játék minket fáraszt, de mindenképpen fejlődnünk kell a helyzetkialakításban, és annak kihasználásában. Jó úton járunk.

Kovács József: – Sikerült a megbeszélt taktikát betartanunk, egy fiatal, tehetséges csapat ellen, kiváló körülmények között játszottunk. Plusz motiváció volt számunkra, hogy a stadionban volt a mérkőzés. Örülök a győzelemnek.

– ÉM –


Miskolc - A Magyar Labdarúgó Szövetség Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatóságának fegyelmi bizottsága a következő büntetéseket osztotta ki az elmúlt heti fordulóban kiállított játékosoknak: 3 felnőtt bajnoki mérkőzéstől eltiltva: Tózsa Dédesi Gergő (Dédestapolcsány). 1 felnőtt bajnoki mérkőzé...