Sport

2015.07.06. 08:05

DVTK: Együttműködnek a Salgótarjánnal

Miskolc, Salgótarján - Közös sajtótájékoztatót tart Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata, valamint az SBTC és a Diósgyőri VTK hétfőn délután a nógrádi megyeszékhelyen.

Miskolc, Salgótarján - Közös sajtótájékoztatót tart Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata, valamint az SBTC és a Diósgyőri VTK hétfőn délután a nógrádi megyeszékhelyen. A résztvevők azért teszik mindezt, mert megállapodást kötnek. Az érintettek egyrészt gazdasági társaságot hoznak létre, amelyben az SBTC öt, az önkormányzat húsz, a DVTK pedig hetvenöt százalékos részarányt képvisel. Másrészt a felek együttműködési szerződést kötnek a Borsodsport Invest Kft.-vel, melynek értelmében a két-két tóstrandi valamint forgáchi pálya – bár önkormányzati tulajdonban marad – használatba a diósgyőriekhez kerül, akik gondoskodnak a létesítmények működtetéséről, karbantartásáról – számolt be erről az a nogradfoci.hu.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!