Nagyvilág

2011.02.16. 17:34

Kés állt az agyába - 4 évig nem vette észre

<p>Fejfájásra és fémes ízre panaszkodott a férfi, akiről a vizsgálat után kiderült: négy éve van a fejében egy 10 centis késpenge...</p>

Lu Fu a kínai Yuannan tartományban négy évvel ezelőtt fegyveres rablás áldozata lett: egy kést döftek a koponyájába. A férfi életben maradt és orvosi ellátást kapott, azt viszont nem tudni, hogy miért, de az orvos nem vette észre, hogy a penge a fejében maradt, azt pedig még furcsább, hogy a férfi semmit nem is érzett. Legalábbis az elmúlt hónapig nem, amikor is felkereste orvosát és folyamatos migrénről panaszkodott és arról, hogy gyakran érez erős fémes ízt a szájában. A röntgenvizsgálat eredménye sokkolta az orvosokat és a férfit, valamint családját: ugyanis a felvételen azt látszott, hogy a férfi jelében egy 10 centiméter hosszúságú penge látható, az amit 2006-ban "szerzett" a koponyájába. A férfi a Yuxi városban lévő Népi Kórházba feküdt be, hogy kiműtsék fejéből a pengét.

Nézze meg a képeket ide kattintva >>>

A műtét sikerrel járt, a 37 éves férfi állapota stabil. Luo Zhiwei, a műtétet végző sebész csodának nevezte, hogy a férfi egyáltalán túlélte, amikor a penge az agyába került, azt pedig nem érti, hogyan lehetséges, hogy ez a korábbi orvosnak nem tűnt fel, de még magának a betegnek sem.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!