Friss hírek

2010.04.24. 06:01

Billentyûsõk Éjszakája az Arénában

<p>Örömzenéléssel és egy kis versengéssel várják az érdeklõdõket a Billentyûsök Éjszakáján szombaton, a Papp László Budapest Sportarénában. Második alkalommal rendezik meg a koncertet, hét billentyûs és tucatnyi sztárvendég szórakoztatja majd a közönséget - mondta a Független Hírügynökségnek Jankainé Balter Judit szervezõ.</p>

Hét neves billentyûs lép fel szombaton a Billentyûsök Éjszakáján, a Papp László Sportarénában. Az Omegából ismert Benkõ László, az Elsõ Emeletes Berkes Gábor, a Karthago és a Lord együttesekbõl ismert Gidófalvy Attila is színpadra áll majd. De fellép a Prognózis együttes meghatározó személyisége, Jankai Béla és az East sorait erõsítõ Pálvölgyi Géza is. A Demjén Produkcióból is ismert Závodi Gábor is ott lesz, valamint fellép majd a V-Moto-Rockból is ismert Lerch István.

Sztárvendégek is lesznek a koncerten: Freinreisz Károly, Charlie, Kiki, Miller Zoltán, Vörös István, Ruzsa Magdi, Bársony Attila, Debreczeni Ferenc, Varga Miklós, Demeter György, Takáts Tamás és Pohl Mihály is színpadra áll majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!