Tréning a szépkorúak biztonságáért Borsodnádasdon

Tréning a szépkorúak biztonságáért Borsodnádasdon
Tréning a szépkorúak biztonságáért Borsodnádasdon - © Fotó: police.hu
Borsodnádasd – Az Ózdi Rendőrkapitányság munkatársa házigondozók részére tartott bűnmegelőzési továbbképzést.


Stadler Mihály r. alezredes, az Ózdi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadója Borsodnádasdon, a helyi alapszolgáltatási intézményben fél tucat a szépkorú lakossággal napi kapcsolatban álló házigondozó részére tartott bűnmegelőzési továbbképzést.


20151509092832


A résztvevőknek a rendőrség munkatársa a zsebtolvajlásról, az alkalmi lopásokról, valamint a besurranó tolvajokkal szembeni védekezés és megelőzés módjairól adott megszívlelésre érdemes és a nyugdíjasok részére közvetítendő tanácsokat.


rendorseg1


Az Ózdi Rendőrkapitányság célja, hogy a bűnmegelőzési előadó az illetékességi területén a legkisebb településre is eljusson az időskorúaknak és az ellátásukban közreműködő személyeknek szóló előadásaival, ajánlásaival és felkészítse, tájékoztassa a szépkorú lakosságot az áldozattá válásuk elkerülése és a biztonságérzetük javítása érdekében.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s