Tragikus karambol a 4-es elkerülőn: őrizetben a Skoda 30 éves, debreceni sofőrje

Hármas halálos baleset a 4-es elkerülőn
Hármas halálos baleset a 4-es elkerülőn - © Fotó: Matey István
Hajdú-Bihar – A rendőrök a 354-es számú úton, kettőnél több ember halálát okozó közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt vették őrizetbe.

Ahogy arról korábban hírt adtunk, október 3-án halálos baleset történt a 354-es számú úton, Debrecen közelében.

A megalapozott gyanú szerint egy Skodával közlekedett a 30 éves debreceni férfi 22 óra 30 perc körül a 354-es számú úton Bocskaikert felől Debrecen irányába, amikor az út 5. kilométerszelvényében áttért a szemközti forgalmi sávba és összeütközött az ott közlekedő Seattal.

A balesetben a Seat 20 éves sofőrje és 23, valamint 41 éves utasai olyan súlyosan megsérültek, hogy a helyszínen életüket vesztették, míg másik két utasa súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. Információink szerint az áldozatok nyíregyháziak.

A Skoda sofőrje súlyos sérüléseket szenvedett a balesetben. A rendőrök őt kettőnél több ember halálát okozó közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették – adta hírül holnapján a megyei főkapitányság.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály szakértők bevonásával folytatja a baleset körülményeinek vizsgálatát.


Hármas halálos baleset a 4-es elkerülőn
Bocskaikert, Debrecen - Már néggyel többen haltak meg az utakon, mint tavaly összesen. Újabb szörnyű tragédia történt a négyes Debrecent elkerülő szakaszán: kedd éjszaka két személyautó karambolozott frontálisan Bocskaikert és Debrecen-Józsa között. A balesetben a Seatban utazó öt főből hárm...

Fotó: Matey István
Debrecen - Frontálisan karambolozott két autó kedd éjszaka a 4-es elkerülőn, Debrecen határában. A baleset során a Skoda vezetője súlyosan sérült, a Seatban utazó öt főből hárman (egy 20 éves férfi, illetve egy 23 és egy 41 éves nő) a helyszínen életüket vesztették. Egy fő súlyos-életveszélyes, egy ...