Bulvár, celeb

2007.12.12. 11:40

Tényleg ikreket vár Jennifer Lopez?

<p>A 38 éves énekesnő, Jennifer Lopez baba-ajándéklistáján mindenből kettő szerepel. Egy fiúnak és egy lánynak való, minden egyes ajándékból. Valóban ikreket vár J. Lo? <dia width="850" height="630" alt="Jennifer Lopez 2007.09.25."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Jennifer_Lopez_2007_09_25_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Jennifer Lopez 2007.09.25." /></a></dia></p>

Jennifer Lopez februárban fog életet adni első gyermek(ei)nek. Egyelőre annyi biztos, hogy babát vár, ezt saját maga jelentette be az egyik koncertjén.

A pletykák szerint azonban, ha vásárolni indul, mindenből kettőt tesz a kosarába. Egyet a "hercegnek” és egyet a "hercegnőnek”. Ebből két dologra lehet következtetni. Az énekesnő még nem tudja a baba nemét, így inkább biztosra megy, és fiú és lány érkezésére is felkészül.
Vagy Jennifer Lopez már megtudta, hogy ikreket vár, ezért vásárol dupla mennyiséget.

Férjével, Marc Anthony-val leadták az ilyenkor szokásos ajándéklistát is az egyik bababoltban, ezen is mindenből kettő szerepel.
Az árak nem meglepőek, hiszen az egyik legdrágább boltot választották, ahol az ismerősök beszerezhetik majd a nekik szánt ajándékokat.

Mire van szükség? 2 db 225 dolláros mózeskosárra, 2 db 65 dolláros plüssmacira, az egyik nyakában rózsaszín, a másik nyakában kék szalaggal. A ruhákat is rózsaszín és kék színben kéri az énekesnő.  Kellenek még ruhák, babakocsi és játékok is.

Az ajándéklista mellett Jennifer Lopez megkérte a bolt tervezőit a gyerekszoba kialakítására. Mivel a házaspár 3 házban él, ezért 3 babaszobára van szükségük.

Nagyjából 40 000 dollár körüli összeget szán Jennifer szobánként a feladatra.

A bolt tulajdonosa nem erősítette meg a híreket, arra hivatkozva, hogy nem adnak ki semmilyen információt megrendelőikről.

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!