Tragédia Tiszakeszinél – Őrizetben a halálos balesetet okozó sofőr

Akt.:
Tragédia Tiszakeszinél - Őrizetben a halálos balesetet okozó sofőr
Tragédia Tiszakeszinél - Őrizetben a halálos balesetet okozó sofőr - © Fotó: police.hu
Miskolc, Tiszakeszi – Közúti közlekedési baleset történt Tiszakeszinél, minek következében egy férfi meghalt, ketten pedig súlyosan megsérültek. Az autót ittas állapotban vezető sofőrt a rendőrség bűnügyi őrizetbe vette.

Halált okozó, járművezetés ittas állapotban bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság K. László 25 éves tiszapalkonyai lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint 2015. március 4-én 20 óra 30 perc körüli időben Mezőcsát és Tiszakeszi között egy személyautó egy kanyarban kisodródott, az árokba hajtott, majd fának ütközött. A balesetben a hátsó ülésen ülő 27 éves utas meghalt, a 25 éves sofőr és másik, 38 éves utasa súlyos sérüléseket szenvedett. Az elvégzett helyszíni szemle többek között megállapította, hogy a járműben ülők egyike sem használt biztonsági övet, továbbá az időközben beszerzett vérvételi eredmény alapján a sofőr szeszes italtól befolyásolt állapotban vezette a járművet.

A baleset körülményeit a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya szakértők bevonásával vizsgálja. Tekintettel a bűncselekmény tárgyi súlyára a rendőrség bűnügyi őrizetbe vette az autó sofőrjét, és előterjesztést tesz előzetes letartóztatásának indítványozására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –Tragédia Tiszakeszinél

Tiszakeszi – Halálos közúti közlekedési baleset történt Tiszakeszinél szerdán este. tovább »

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset Tiszakeszinél

Mezőcsát, Tiszakeszi – Mezőcsát és Tiszakeszi között egy személyautó árokba hajtott és fának ütközött. Egy ember meghalt, két embert súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba a mentők. tovább »
hirdetés


hirdet�s