Tragédia Tiszakeszinél – Előzetesben a halálos balesetet okozó sofőr

Tragédia Tiszakeszinél - Előzetesben a halálos balesetet okozó sofőr
Tragédia Tiszakeszinél - Előzetesben a halálos balesetet okozó sofőr
Miskolc, Tiszakeszi – A közelmúltban közúti közlekedési baleset történt Tiszakeszinél, minek következében egy férfi meghalt, ketten pedig súlyosan megsérültek. Az autót ittas állapotban vezető sofőrt a mai napon a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte.

Mint korábban közöltük, halált okozó, járművezetés ittas állapotban bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya K. László 25 éves tiszapalkonyai lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint 2015. március 4-én 20 óra 30 perc körüli időben Mezőcsát és Tiszakeszi között egy személyautó egy kanyarban kisodródott, az árokba hajtott, majd fának ütközött. A balesetben a hátsó ülésen ülő 27 éves utas meghalt, a 25 éves sofőr és másik, 38 éves utasa súlyos sérüléseket szenvedett.

Az elvégzett helyszíni szemle többek között megállapította, hogy a járműben ülők egyike sem használt biztonsági övet, továbbá az időközben beszerzett vérvételi eredmény alapján a sofőr szeszes italtól befolyásolt állapotban vezette a járművet.

Tekintettel a bűncselekmény tárgyi súlyára a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya bűnügyi őrizetbe vette az autó sofőrjét, és előterjesztést tett előzetes letartóztatására, amit ügyészi indítványra az eljáró nyomozási bíró a mai napon elrendelt.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –Tragédia Tiszakeszinél – Őrizetben a halálos balesetet okozó sofőr

Miskolc, Tiszakeszi – Közúti közlekedési baleset történt Tiszakeszinél, minek következében egy férfi meghalt, ketten pedig súlyosan megsérültek. Az autót ittas állapotban vezető sofőrt a rendőrség bűnügyi őrizetbe vette. tovább »

Tragédia Tiszakeszinél

Tiszakeszi – Halálos közúti közlekedési baleset történt Tiszakeszinél szerdán este. tovább »

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset Tiszakeszinél

Mezőcsát, Tiszakeszi – Mezőcsát és Tiszakeszi között egy személyautó árokba hajtott és fának ütközött. Egy ember meghalt, két embert súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba a mentők. tovább »