Tragédia Ónodon – Egy kisfiú vesztette életét a balesetben

Akt.:
Egy kisfiú vesztette életét a balesetben Ónodon
Egy kisfiú vesztette életét a balesetben Ónodon - © Fotó: Vajda János
Miskolc, Ónod – A teherautó elsodorta az elé kanyarodó kerékpárt a fiatalokkal.

Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt szombaton Ónodon. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján április 21-én 9 óra 40 perckor Ónod felől Muhi irányába közlekedett egy kistehergépjármű, ami elé hirtelen kikanyarodott egy kerékpáros. A tehergépjármű sofőrje nem tudta elkerülni az ütközést és elsodorta a kerékpárt. A biciklit kormányzó fiatal nem sérült meg, azonban a kerékpáron utasként utazó 9 éves helyi kisfiú olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy kórházba szállítása közben belehalt sérüléseibe. A baleset pontos körülményeit a rendőrség vizsgálja – tájékoztatott a megyei főkapitányság.

img_1074

Úgy tudjuk, a baleset után a fiú rokonai, ismerősei támadólag léptek fel a sofőr, illetve a kiérkező háziorvos ellen is, ezért előbbit a baleseti helyszínelők beültették az autójukba, amíg erősítés érkezett. A rendőrség nagy erőkkel jelent meg a településen, amelynek hatására végül semmilyen atrocitás nem történt a borzalmas tragédiát követően.

ÉM-HIÓnod – Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt Ónodon szombaton délelőtt. Egy 9 éves gyerek veszítette életét a balesetben. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2018. április 21-én 9 óra 40 perckor Ónod felől Muhi irányába közlekedett egy kistehergépjármű, ami elé hirtelen kikanyar...