Tragédia Miskolcon

Akt.:
Tragédia Miskolcon
Tragédia Miskolcon
Miskolc – Halálos közúti közlekedési baleset történt Miskolcon, a József Attila utcán csütörtökön késő délután.

A helyszínen szerzett elsődleges információink szerint egy terepjáró haladt Miskolc belvárosa felé, amikor a nagy bevásárlóközpont előtti csomópontál egy Volkswagen Passat kihajtott a kereszteződésbe pont a terepjáró elé. Az ütközést nem lehetett elkerülni, a Nissan Patrol pont a vezető melletti oldalt találta telibe.

Az ütközés után a Passat a sávokat elválasztó füves területen landolt, mintegy 20-25 méterre a csattanás helyszínétől, a Patrol pedig egy vas villanyoszlopot talált telibe, amit elhajlított.

Úgy tudjuk, a Volkswagenben csak a sofőr utazott, aki a helyszínen életét veszítette, holttestét a tűzoltók feszítővágók segítségével szedték ki az autóból. A Nissan sofőrjét könnyű sérülésekkel szállították kórházba a mentők.

halalos3

A baleset miatt először torlódás alakult ki az érintett útszakaszon, de a rendőrség munkájának köszönhetően az autók most is folyamatosan közlekednek egy-egy sávon.

halalos2

Mindkét autó totálkárosra tört össze, így az anyagi kár milliós nagyságrendű. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.