Tragédia Martonyiban – „Szerencsétlen kimenetelű ütés volt”

Akt.:
Illusztráció - Tragédia Martonyiban
Illusztráció - Tragédia Martonyiban
Martonyi – Egy szóváltás fajult tragédiával végződő tettlegességig Martonyi községben.

Július 22-én Martonyi községben két férfi között egy féltékenységből adódó szóváltás tettlegességig fajult, amelynek során egy szerencsétlen kimenetelű ütést követően a sértett a helyszínen életét vesztette – tájékoztatott dr. Gaskó Bertalan, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője. A halál pontos okát a rendőrség igazságügyi orvosszakértő bevonásával vizsgálja, azonban hivatalos és végleges szakértői vélemény még nem született.

A rendőrség a szakértői vélemény kézhezvétele után tud tényszerű és objektív közleményt kiadni a történtekkel kapcsolatban, amely kötelezettségének haladéktalanul eleget is tesz.

ÉM-SZB


Ötgyermekes nádudvari apa a martonyi tragédia áldozata

Martonyi, Nádudvar – Féltékenység vezetett tragédiához múlt szerdán a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Martonyi községben, ahol egy fiatalember puszta kézzel kétszer úgy fejen ütött egy másik férfit, hogy az a helyszínen életét vesztette. A támadó azt hitte, hogy a sértett élettársa szeretője. tovább »

Jobbik: Borsodban a 24. óra elmúlt!

Miskolc – Megdöbbentő eset történt megyénkben az elmúlt héten, melyről mai napig hallgatott a rendőrség és szinte a teljes magyar sajtó. Egyed Zsolt, a Jobbik országgyűlési képviselőjének közleménye. tovább »

Féltékenységből halálra verte Martonyiban

Edelény, Martonyi, Miskolc – Féltékenység vezetett tragédiához Martonyi községben: a támadó azt hitte, hogy a sértett az élettársának a szeretője. tovább »
hirdetés


hirdet�s