Tragédia Hernádkakon – Egy gyermek meghalt, kettő súlyosan megsérült

Akt.:
Hernádkak, 2018. szeptember 22. Villanyoszlopnak csapódott, összeroncsolódott személygépkocsi Hernádkakon 2018. szeptember 22-én. Az autóban három gyermek is utazott, egyikük a helyszínen életét veszítette, ketten súlyos sérülést szenvedtek. Az első adatok szerint a sofőr, aki könnyebben sérült meg, a vezetés előtt alkoholt fogyasztott.
Hernádkak, 2018. szeptember 22. Villanyoszlopnak csapódott, összeroncsolódott személygépkocsi Hernádkakon 2018. szeptember 22-én. Az autóban három gyermek is utazott, egyikük a helyszínen életét veszítette, ketten súlyos sérülést szenvedtek. Az első adatok szerint a sofőr, aki könnyebben sérült meg, a vezetés előtt alkoholt fogyasztott. - © MTI Fotó: Vajda János
Hernádkak – Villanyoszlopnak hajtott egy személygépkocsi Hernádkakon, a Kossuth Lajos utcában szombaton délután. Az autóban három gyermek is utazott, egyikük a helyszínen életét veszítette, ketten súlyos sérülést szenvedtek.

A miskolci hivatásos tűzoltók az autó négy utasa közül az egyiket feszítő-vágó berendezés segítségével kiszabadították, majd átadták őt a mentőknek.

A baleset következtében egy gyermek életét vesztette.

hernadkak

Janasóczki Attila, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: az első adatok szerint a sofőr, aki könnyebben sérült meg, a vezetés előtt alkoholt fogyasztott.

ÉM