Debrecen hírei

2013.06.02. 10:33

Gyógyszerre alkohol – rendőrségi hírek Hajdú-Bihar megyéből

A hajdú-bihari rendőrök 2013. június 1-jén 24 személyt állítottak elő.

A hajdú-bihari rendőrök 2013. június 1-jén 24 személyt állítottak elő.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 3 bűncselekmény elkövetésén tetten ért személyt fogtak el a rendőrök. Az egyenruhások 24 főt állítottak elő, közülük 4 személyt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Az ittasság ellenőrzések során 8 esetben mutatott pozitív eredményt a légalkohol-mérő. Megyénk közútjain 1 könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt.

A hajdúhadházi egyenruhások Debreceni Járásbíróság elfogatóparancsa alapján fogtak el és vettek őrizetbe egy helyi férfit.

A debreceni járőrök az elmúlt 24 órában 5 főt szállíttattak a Mentőkkel kórházba. Egy 43 éves nőt, mivel nagy mennyiségű gyógyszert vett be és arra alkoholt ivott, egy 32 éves férfit, mivel a Hajnal utcán erősen ittas állapotban a földön feküdt, egy 54 éves magatehetetlenül lakásában fekvő férfit, egy 16 éves lányt, aki ittasságából kifolyólag a Batthyány utcán agresszívan viselkedett és egy 33 éves férfit a Petőfi térről a fején lévő vérző sérülés ellátása érdekében.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!