Tragédia a játékvezetői fizikai teszten: meghalt egy borsodi focibíró

Akt.:
Tragédia a játékvezetői fizikai teszten: meghalt egy borsodi focibíró
Tragédia a játékvezetői fizikai teszten: meghalt egy borsodi focibíró
Pénteken, az országos hőségriadó alatt futottak a borsodi játékvezetők a fizikai teszt keretében: az extrém melegben egy megye III-as játékvezető rosszul lett és elhunyt.

A játékvezető 11:30-tól futott, az előírásoknak megfelelően. Sajnos azonban ő már soha nem érhetett célba… – írja a focibiro.hu. A baranyai játékvezetők a pénteki napra tervezett futásukat vasárnap reggelre halasztották.

A halálesettel kapcsolatban a portál a Borsod megyei Igazgatóságot és az MLSZ-t is megkereste, érdeklődésükre Sajti Viktor Borsod megyei igazgató elmondta, hogy megdöbbenéssel áll az események előtt. A teszten személyesen nem vett részt, így teljeskörű információval még nem rendelkezik.

A Borsodi Játékvezetői Bizottsághoz közel álló személyek megerősítették, hogy Komlósi Lajos megye III-as játékvezető hunyt el a fizikai teszten pénteken – olvasható a focibiro.hu-n.

A focibiro.hu MLSZ-től kapott információi szerint az 54 éves Komlósi Lajos volt az áldozat. Úgy tudják, hogy a férfi a futásról térdfájdalmaira hivatkozva állt ki, majd később rosszul lett. A helyszínen volt defibrillátor és rohamkocsi is érkezett hozzá, de már nem tudták megmenteni az életét.A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .