Friss hírek

2009.05.20. 19:29

LABDARÚGÁS - Toni olasz úttal ösztönzi a Werder játékosait

<p>A Bayern München csatára, Luca Toni azt ígérte a Werder Bremen játékosainak, hogy befizeti őket egy olasz nyaralásra, ha a hétvégén legyőzik a bajorok legnagyobb riválisát a bajnoki címért, a Wolfsburgot.</p>

"Ha ez ösztönzőleg hat rájuk, akkor minden brémai játékost befizetek egy olaszországi nyaralásra" - jelentette ki a klasszis. "Azt már most megígérhetem nekik, hogy remekül fognak szórakozni" - tette hozzá Toni, aki tavaly német gólkirály lett, idén pedig 14-szer vette be az ellenfelek kapuját.

Az utolsó forduló előtt a Bayern kétpontos hátrányban van a listavezető Wolfsburggal szemben. Ha a müncheniek meg akarják nyerni 22. bajnoki címüket, akkor a hétvégén le kell győzniük a harmadik helyezett Stuttgartot, a Wolfsburgnak pedig ki kell kapnia a Werdertől. A brémaiak egyébként szerda este az UEFA Kupa döntőjében is érdekeltek, ahol a Sahtar Donyeck ellen lépnek pályára.

Toni idén egyébként már tett egy hajmeresztő fogadalmat: azt ígérte, hogy meztelenül szalad végig München utcáin, ha a Bayern megnyeri a Bajnokok Ligáját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!