Magyarország

2013.01.17. 12:24

Havazás - Lezárták a kamionok elől a 8-as utat a csatári elágazónál

Veszprém, 2013. január 17., csütörtök (MTI) - Feloldották a műszaki mentés miatt elrendelt útzárat a 8-as főút veszprémi bevezető szakaszán, az útgyűrűn, a csatári elágazónál viszont lezárták az utat a havazás miatt a kamionok elől - tájékoztatta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtök délelőtt az MTI-t.

Veszprém, 2013. január 17., csütörtök (MTI) - Feloldották a műszaki mentés miatt elrendelt útzárat a 8-as főút veszprémi bevezető szakaszán, az útgyűrűn, a csatári elágazónál viszont lezárták az utat a havazás miatt a kamionok elől - tájékoztatta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtök délelőtt az MTI-t.Gaál Csaba elmondta, hogy az útgyűrű havas útján, ahol korábban egy kamion csúszott meg, ismét lehet közlekedni. Lezárták viszont a Veszprém-Csatár-hegyi elágazónál lévő szakaszt az ott bajba került kamionok műszaki mentése idejére; a forgalmat rendőrök irányítják.

Bakos György, a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a Veszprém-Csatár-hegyi elágazó és a Veszprém-Tapolca elágazó között hat kamion mentésén dolgoznak a tűzoltók a 8-as úton.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!