Friss hírek

2010.02.04. 12:32

Nyolcra emelkedett a hajdúböszörményi baleset sérültjeinek száma

<p>Befejezõdött a mûszaki mentés a 35-ös fõúton Pród és Hajdúböszörmény között, ahol súlyos baleset történt reggel. A balesetben nyolcan sérültek meg, köztük három gyerek.</p>

Az eddigi információk szerint három gyermek, egy helyszínelõ rendõr, három mentõápoló és egy személygépkocsi vezetõje sérült meg a balesetben, ami reggel történt a 35-ös fõúton, Hajdúböszörménynél - közölte Kelemen Éva a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtószolgálatán. Egy iskolabusz ütközött egy elõzésben lévõ kocsival. Az ütközés miatt az iskolabusz az árokba csúszott. A buszon lévõk közül három gyermek sérült, illetve a személygépkocsi vezetõje. A helyszínre két mentõautó érkezett. Épp a betegek ellátása folyt a mentõautókban, amikor hátulról beléjük hajtott egy menetrendszerinti autóbusz. Ebben az ütközésben egy baleseti helyszínelõ, három mentõs és a mentõben éppen ellátott két gyermek sérült meg ismét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!