Továbbra sem kezdődik a stadionrekonstrukció Diósgyőrben

Akt.:
Továbbra sem kezdődik a stadionrekonstrukció Diósgyőrben
Továbbra sem kezdődik a stadionrekonstrukció Diósgyőrben
Miskolc – November 7-re tervezték a búcsúmeccset, de a DVTK stadionban idén is láthatnak bajnoki mérkőzéseket a szurkolók.

A tervek szerint az utolsó mérkőzés november 7-én lesz itt, a stadionban. Utána kezdődik a napos oldali lelátó, illetve a villanyvilágítás és egyéb apró, átszállítható elemeknek az áttelepítése a Miskolci VSC pályára” – nyilatkozta Pásztor Ervin, a Diósgyőri Stadionrekonstrukciós Kft. egyik ügyvezetője, a 2015. július 11-i DVTK szurkolói ankéton, hogy miként áll a projekt.

Négy hónappal később 2015. november 10-én, kedden este a diósgyőri klub pedig az alábbi közleményt adta ki: “Klubunk hivatalos értesítést kapott arról, hogy 2015 év végéig minden mérkőzésünket meg tudjuk rendezni a Diósgyőri Stadionban. Ennek megfelelően a korábbi tervekkel ellentétben a Paks, az MTK és a Békéscsaba gárdáját is a jól megszokott hazai környezetben fogadjuk majd.

Több, mint egy évvel ezelőtt 2014. októberében a Vasgyár felől három állóhelyi szektort lebontottak, azóta nem történtek munkálatok a DVTK stadionban.


A DVTK hátralévő mérkőzései 2015-ben

  • DVSC – DVTK, 2015. november 21., 15:30 – Nagyerdei Stadion
  • DVTK – Paks, 2015. november 28., 15:30 – Diósgyőri Stadion
  • DVTK – MTK, 2015. december 02. (pontos időpont később) – Diósgyőri Stadion
  • Újpest – DVTK, 2015. december 05., 15:30 – Szusza Ferenc Stadion
  • DVTK – Békéscsaba, 2015. december 12., 15:30 – Diósgyőri Stadion


Állóhely, szeretem

Állóhely. Nekem nem a busz és a villamos ugrik be, hanem az Andrássyn a kanyar és a régi B-közép, a mai napos. Emlékszem, szatyorból dobáltuk az összevágott újságpapírt, miközben a vagányabbak a honvédségtől szerzett piros füstbombát gyújtották be. Lobogtak a piros-fehér zászlók: „meghalok a, meghalok a Vas-gyá-rért!” Juhász-Léhi István jegyzete. tovább »

DVTK Stadion: Nem szappantartó, hanem ezüstserleg

Miskolc – 2017 nyarára lehet kész a stadion, ha minden úgy megy, ahogy manapság látszik. tovább »

Melyik DVTK stadionterv volt a kedvence?

Hosszú út vezetett az első komolyan vehető látványtervig, vagyis mostanáig. Összeszedtük az elmúlt tizenöt év termését Diósgyőri Stadionokból. tovább »

hirdetés


hirdet�s