Kék hírek

2019.08.16. 12:00

Eltévedt a férfi, de hamar megtalálták

A rendőrök egy órán belül megtalálták azt a 78 éves, sajószögedi férfit, aki otthonából eltávozott, majd eltévedt.

Illusztráció

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságon személyesen tett bejelentést egy sajószögedi nő 2019. augusztus 15-én a délutáni órákban, hogy férje már több órája – tőle szokatlan módon – ismeretlen helyre távozott kerékpárjával, és azóta sem tért haza. A bejelentő azért is aggódott, mert a férjét többször hívta mobiltelefonon, aki a telefont fel is vette, de kommunikálni nem tudott vele, a hívások során összefüggéstelenül válaszolt.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központ ügyeletesei, a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság járőreivel azonnal megkezdték a kutatás megszervezését. A keresés során a rendőrök is többször hívták telefonon a férfit, így háttérzajok, illetve az elvégzett adatgyűjtés alapján, már betudták határolni a lehetséges tartózkodási helyét.

A járőrök – Nyékládháza és Emőd települések között – a 3-as számú főút közelében találták meg a férfit, akit sértetlenül vittek vissza otthonába.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában