Helyi közélet

2014.09.26. 11:14

Önkormányzat 2014 | Fidesz: Miskolc előremenekülése

Miskolc - A Fidesz miskolci képviselőcsoportja fontosnak tartja, hogy egy sajtótájékoztató sorozat keretében a választópolgárokat szembesítsük azokkal a folyamatokkal, amelyek segítségével a szocialisták által 2010-ben hátrahagyott, szinte reménytelen helyzetet, egyfajta előremeneküléssel kezelni tudtuk - írták sajtóközleményükben.

Miskolc - A Fidesz miskolci képviselőcsoportja fontosnak tartja, hogy egy sajtótájékoztató sorozat keretében a választópolgárokat szembesítsük azokkal a folyamatokkal, amelyek segítségével a szocialisták által 2010-ben hátrahagyott, szinte reménytelen helyzetet, egyfajta előremeneküléssel kezelni tudtuk - írták sajtóközleményükben. A Fidesz idejében 2010 és 2014 között több, mint háromezer új munkahely jött létre Miskolcon, többek között a Takata, a Bosch, és a Shinwa dinamikus betelepülésével és bővülésével, így láthatóan kezd kirajzolódni Miskolci új iparági karaktere, mert az autóipari beszállítók egyre inkább felfedezik és megszeretik Miskolcot. Így a miskolciaknak stílszerűen azt ígérhetjük, hogyha ismét a Fidesznek szavaznak bizalmat, akkor együtt autózunk a jövőbe.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában