Történetek lassítóról, lámpasorról

Történetek lassítóról, lámpasorról
Az 5. iris.hu Zemplén Rally első napjának végén a Tokaj főterén felállított céldobogón is átgurultak a fiúk-lányok.

Janika (1.):
A lassítóval való találkozás – amit a mai utolsó gyorson követünk el – meglátszik az autón. Egyébként nagyon jól sikerültek az autó beállításai. Meglátjuk mi lesz holnap!

Benik Balázs (2.):
Ennyit tudtunk… Sajnos. Holnap gyorsulni akarunk, de nem biztos, hogy elég lesz rá négy gyorsasági szakasz. Mindent megteszünk a sikerért.

Turi Tomi (3.):
Rajtunk ma sem múlott semmi, de csak ennyit tud a jelenlegi technikánk. A szervizben rosszabb lett az autó, mint volt, így majd holnap reggel megpróbálunk még javítani rajta.

Spici (4.):
Hogy mi történt? Semmi! Szenvedtünk, kínlódtunk egész nap, aztán valahogy magunkra találtunk. Az utolsó gyorsra nem vittünk lámpasort, így persze nem is láttunk semmit. Nincs még vége a versenynek!

Bútor Robi (8.):
Nagyon vegyes volt a mai nap! Jól kezdtünk, ám utána gyorsabbak voltak a többiek. Mivel nem túl gyors az autónk, a “végsebességes” gyorsokon nem is úgy mentünk, mint ahogyan azt elterveztük. A technikás pályákon viszont nagyon feküdtek. Eltörtek a féktárcsáink, így csak remélni tudom, hogy vasárnap nem lesznek fékproblémáink.