Tortatolvajt fogtak Miskolcon – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Tortatolvajt fogtak Miskolcon – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből
Encs, Mezőkövesd, Miskolc – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. július 29-én történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2015. július 29-én két személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság V. Tibor 55 éves helyi lakossal szemben. Az eljárás alá vont személy 14 órakor az egyik miskolci cukrászdából tulajdonított el egy tortát. Az Önkormányzati Rendészet munkatársai az üzlet közelében feltartóztatták és a rendőrök kiérkezéséig a helyszínen visszatartották a tolvajt. A szabálysértőt a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

Az encsi járőrök további egy személlyel szemben szintén tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Ideiglenes megelőző távoltartást a mezőkövesdi rendőrök egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további hat esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés


hirdet�s