Törőék ellen törik magukat a nyíregyháziak

A bajnokot megszorító, a csütörtöki mérkőzést mindössze három góllal elvesztő, harmadik helyezet Dunaferr vendége lesz vasárnap a Nyíregyházi KSE. A Dunaferr elleni hazai mérkőzés tudósítása. [.pdf – 53KB]

Feltörekvő Törőék, vagyis az ifjú titánok gyűjtőhelyének számító dunaújvárosiak katlanjában tudja le soros bajnoki fellépését a Nyíregyházi KSE élvonalbeli kézilabdacsapata. Alighanem a vasárnapi összecsapás lesz az utolsó ebben a bajnoki évadban, amelyet büntetlenül elbukhatnak a nyírségiek.
– Aki látta csütörtökön Veszprém–Dunaferr meccset, azt tapasztalhatta: következő ellenfelünk nagyon sokat fejlődött az utóbbi időben, ennek legfőbb bizonyítéka, hogy mindössze három góllal kapott ki a bajnok otthonában – hangoztatta Jano Pál, az NYKSE edzője. – Ugyanakkor azt gondolom, bár nem mi vagyunk az esélyesek, szeretném, ha megvalósulna az erre mérkőzésre tervezett elképzelésünk.

A támadójátékot például nagyon masszív hatos fallal szemben gyakorolhatjuk, ami hasznos lehet a továbbiakban és a védekezést tekintve is szeretném, ha előre lépnénk. Mert a vereség benne van a játékban, de most talán az eredménynél is fontosabb, hogy a sorsunkat eldöntő folytatásra minden tekintetben összeálljon a csapat.

– Koncz Tibor –

 További hírek a szon-sportoldal kategóriából

Sporthírek