TOP 100: ki kapja az idei díjat?

Akt.:
TOP 100: ki kapja az idei díjat?
Miskolc – Szerdán mutatja be az Észak-Magyarország a legeredményesebb megyei vállalkozásokat rangsoroló magazinját.

Tizenhat éve jelent meg az Észak-Magyarországban az első, megyei cégeket listába szedő TOP 100, s az eltelt idő alatt rengeteg változáson ment keresztül a kiadvány. Mind megjelenését, mind beltartalmát, mind pedig az összeállítás módját illetően fontos döntések születtek az elmúlt években, egy valami azonban változatlan: a listán (pontosabban a három listán) szereplő megyei székhelyű vállalkozások teljesítményére méltán lehetünk büszkék.

Ugyancsak méltán lehetünk büszkék azokra a cégvezetőkre, cégtulajdonosokra és menedzserekre, akiknek munkáját évek óta kiemelkedő eredmények kísérik. Éppen ezért alapította meg öt évvel ezelőtt az Észak-Magyarország a TOP 100 Gazdasági Díjat, amellyel mindezt szeretné elismerni.

Hogy ki veheti át idén a díjat, illetve mely vállalkozások alkotják aktuálisan megyénk gazdasági elitjét, az szerda délután kiderül. Ekkor mutatják be ugyanis az idei TOP 100 kiadványt, amelynek elkészítését a NAV regionális és megyei igazgatósága, valamint a megyei kereskedelmi és iparkamara munkatársai is segítették.

ÉM


TOP 100: három lista közel százötven céggel

Miskolc – 2014-ben Ötödször adták át az Észak-Magyarország TOP 100 Gazdasági Díját, ezúttal Kiss László, a KISS CÉGCSOPORT főtulajdonosa vehette át. tovább »

2014-ben száznegyvenhetes a TOP 100

Borsod-Abaúj-Zemplén – Tízből négy társaság szerepel ma is a legszűkebb élmezőnyben. tovább »

Fotók a 2014-es TOP 100-ról:

TOP-100-66-aj-600x400

hirdetés


hirdet�s