Úton a szülőszobába beugrottak benzinért

20 perccel meghosszabította lánya vajúdását az az angol férfi, aki úton a kórház felé még behajtott egy benzinkúthoz és sorbanállt, mert úgy tudta, ott ingyenbenzint osztanak.

Az 50 éves Ray Kidd egy helyi rádió reklámjában hallott a benzinakcióról, amely szerint az első ötven érkező ingyen töltheti tele a tankját. Gondolt egyet, és kerülőt téve egy chiltern-i benzinkút felé vette az útitrányt, miközben a 20 éves Natalie fájdalmas görcsöktől kiáltozott a hátsó ülésen anyja és barátja között ülve.

Mint a sofőr később elmondta a Daily Star című brit bulvárlap pénteki internetes kiadásának, “bármennyire is szereti a lányát, semmiképpen nem lett volna hajlandó lemondani az ingyenbenzinről”.

Ray aláhúzta, hogy öt gyerek apjaként igazán jól tudta, hogy van még idő, hiszen elég tapasztalatot gyűjtött már. A férfi megérzése most sem csalt, hiszen Natalie csak három nappal később adott életet egy négy kilós lánygyermeknek a stevenage-i kórházban.

Mint a szülő nő később elmondta, enyhén szólva is meglepte, hogy apja kitérőt tett, miközben ő iszonyú görcsökben vergődött.