Tömegverekedés a Szinvaparkban

Akt.:
Miskolc – Tizenévesek vitáztak, aztán egymásnak estek szombaton, kora délután.

A pontos okát még nem tudni – egy arra járó szerint “nő lehetett a dologban” -, de tény, hogy olyan kéttucatnyi – főként tizenéves – fiatal verekedett össze szombaton délután 1 óra körül a Szinvaparkban, a második emeleti közösségi térben, ahol a körben éttermek vannak és középen asztalok, ahol a megvásárolt ételt lehet elfogyasztani. Ez a terület volt az alkalmi harctér is egyben. A két bandára oszlott csapat mindent egymáshoz vágott, ami a keze ügyébe akadt. Még a székek sem voltak biztonságban. Egy magát megnevezni nem akaró férfi kérdésünkre elmondta, hogy épp arrafelé járt, amikor látta, hogy nagy hangoskodás, csetepaté van a közösségi térben. “Igyekeztem mihamarabb elmenni a környékről is, mert nem szerettem volna belekeveredni valamibe ártatlanul” – mondta. Egy hölgy szerint, aki szintén szemtanúja volt áttételesen az összetűzésnek, annyit mondott, hogy valamin nagyon vitáztak, “épp csak arra tudok gondolni, hogy egy nő miatt volt az egyet nem értés.”

Gyors volt a reagálás

Szabó Csillától, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajótügyeletesétől megtudtuk, hogy a rendőrség azonnal reagált a verekedésre. “A bejelentés délután 1 óra körül érkezett a bevásárlóközpontból, azzal, hogy több mint húsz személy összeverekedett – mondta. – A bejelentést követően az azonnal a helyszínre érkező rendőrök megkezdték a tanúk kihallgatását, a kamerafelvételek elemzését, a bűncselekmény elkövetőinek azonosítását és elfogását.”

Megtudtuk, hogy a Miskolci Rendőrkapitányság – hivatalosan – csoportosan felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

– Szaniszló Bálint –


Hat gyanúsítottja van eddig a miskolci tömegverekedésnek

Miskolc – A rendőrség a Szinvaparkban szombaton kora délután kitört verekedéssel összefüggésben eddig hat főt hallgatott ki gyanúsítottként.

Garázdaság Miskolcon

Miskolc – A rendőrség azonnal reagált az egyik helyi bevásárlóközpontban kitört verekedéssel összefüggésben.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter