Helyi közélet

2014.01.15. 14:52

MSZP: nem kért bocsánatot a polgármester

Miskolc - „Megsértette az X-Centrum Kft. és dr. Bernáth Attila jó hírnevét dr. Kriza Ákos, Miskolc polgármestere még a 2010-es választási kampányban” – hangzott el azon a szerdai sajtótájékoztatón, amelyet Földesi Norbert, az MSZP miskolci frakciójának vezetője és dr. Bernáth Attila, a Kft. ügyvezetője tartottak.

Miskolc - „Megsértette az X-Centrum Kft. és dr. Bernáth Attila jó hírnevét dr. Kriza Ákos, Miskolc polgármestere még a 2010-es választási kampányban” – hangzott el azon a szerdai sajtótájékoztatón, amelyet Földesi Norbert, az MSZP miskolci frakciójának vezetője és dr. Bernáth Attila, a Kft. ügyvezetője tartottak.„Az ezt kimondó jogerős bírósági ítélet ellenére azonban a városvezető továbbra sem hajlandó arra, hogy bocsánatot kérjen. Véget kell vetni annak, hogy a Fidesz politikusai mindenféle következmények nélkül állíthassanak hazugságokat politikai ellenfeleikről, vagy azokról az emberekről, jogi személyekről, akik az útjukban állnak” – fogalmaztak. Dr. Bernáth Attila bejelentette azt is, hogy nyilvános, élő tévévitára hívja ki dr. Kriza Ákost, hogy a polgármester – utoljára – mindenki előtt megvédhesse állításait, vagy beismerje, hogy hibázott és bocsánatot kérhessen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában