Tömeges falopások Borsodban

Illusztráció
Illusztráció - © Fotó: parkerdo.hu
Miskolc, Onga, Mezőkövesd, Tiszaújváros – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. január 18-án történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2016. január 18-án hat személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság R. Dávid 22 éves, H. Krisztián 24 éves és H. Richárd 21 éves ongai lakosokkal szemben. A járőrök az eljárás alá vont személyeket 14 órakor érték tetten, akik Onga külterületén törtek ki fákat, amelyeket eltulajdonítva a lakásukra akartak szállítani. A szabálysértőket a rendőrök előállították, majd őrizetbe vették.

A miskolci- és a mezőkövesdi egyenruhások további egy-egy személlyel tulajdon elleni szabálysértés (falopás), míg a tiszaújvárosi rendőrök egy férfival szemben garázdaság elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A fenti eseteken túlmenően ideiglenes megelőző távoltartást a mezőkövesdi járőrök egy személlyel szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés
hirdet�s