Helyi közélet

2014.01.28. 17:53

Menekülne, de nincs hová

Miskolc - "Félek, hogy egyszer tényleg elvágja a torkom" - mondta a Pingyomon lakó férfi, aki nem mer hazamenni.

Miskolc - "Félek, hogy egyszer tényleg elvágja a torkom" - mondta a Pingyomon lakó férfi, aki nem mer hazamenni.Alighogy kikanyarodott múlt csütörtökön a Harsány felé közlekedő sárga busz a Búza téri végállomásról, meg kellett állnia, hogy Encsi István lemenekülhessen róla. Bár volt jegye, amivel hazáig utazhatott volna, mégis úgy látta jónak, ha olyan helyen száll le, ahol sokan vannak - ha már mindenképpen megölik, legalább legyen szemtanúja az esetnek, mondta.

- Valaki felgyújtotta 2006 februárjában a víkendházamat Pingyomon, és a tűz átterjedt az autómra is. A tűzvizsgáló megállapította, hogy szándékos tűzokozás, magyarul gyújtogatás történt, de az elkövetőt nem sikerült megtalálni - mesélte Encsi István az ügy előzményeit. - Én tudtam, ki volt az illető, mert sokszor kérkedett is vele, de az egyik barátja alibit hazudott neki -, tette hozzá a férfi. Encsi István elmondása szerint nem messze pingyomi birtokától él egy nő - majdnem telekszomszédok -, a férfi arra gyanakszik, hogy az ő korábbi élettársa dobhatta a gyufát a faházára. Mivel gyanúját a Pingyomon is széles körben hangoztatta, összetűzésbe került a nő jelenlegi élettársával.

Részletek a szerdai Észak-Magyarországban és az eszak.hu-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában