Tömegbaleset történt az M43-as autópályán – Nyolc jármű ütközött össze a reggeli ködben

Akt.:
Csanádpalota, 2017. november 4. Ütközésben összetört autók az M43-as autópálya Románia felé vezető oldalán, Csanádpalota közelében 2017. november 4-én. A sűrű ködben történt balesetben nyolc jármű, köztük két kisbusz ütközött össze, többen megsérültek.
Csanádpalota, 2017. november 4. Ütközésben összetört autók az M43-as autópálya Románia felé vezető oldalán, Csanádpalota közelében 2017. november 4-én. A sűrű ködben történt balesetben nyolc jármű, köztük két kisbusz ütközött össze, többen megsérültek. - © MTI Fotó: Donka Ferenc
Szeged – Nyolc jármű, köztük két kisbusz összeütközött az M43-as autópálya Románia felé vezető oldalán, Csanádpalota közelében szombat délelőtt, a balesetben többen megsérültek – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Juhász Árpád közölte, a baleset 9 óra körül történt az M43-as autópálya 56-os kilométerszelénél a Csanádpalota autópálya-határátkelőhely közelében.

A sűrű ködben eddig ismeretlen körülmények között egy magyar kamionba rohant hat jármű, köztük két kisbusz és egy kisteherautó. A balesetben érintett volt egy másik kamion is.

A szóvivő elmondta, a balesetben heten könnyebben megsérültek, négy további embert pedig a mentők kórházba szállítottak.

csanadpalota2Ütközésben összetört autók az M43-as autópálya Románia felé vezető oldalán, Csanádpalota közelében 2017. november 4-én | MTI Fotó: Donka Ferenc

A rendőrség a sztráda érintett szakaszát lezárta, a forgalmat a csanádpalotai lehajtónál a nagylaki közúti határátkelőhely felé terelik.

– MTI –