Tolvajt csíptek el az edelényi rendőrök

Akt.:
Tolvajt csíptek el az edelényi rendőrök
Edelény, Miskolc, Szerencs, Tiszaújváros – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. június 28-án történt rendőrségi eseményeiből.

A megyében 2016. június 28-án a Tiszaújvárosi- és az Edelényi Rendőrkapitányság egy-egy fővel szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt, illetve tulajdon elleni szabálysértés (lopás) elkövetése miatt indított eljárást. A szabálysértőket a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A fenti eseteken túlmenően a szerencsi egyenruhások egy, elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe, továbbá egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában öt személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további négy esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –