Tolcsvai Borfesztivál – Egy hétvége a páratlan borok szülőföldjén

Színes programok várják a látogatókat Tolcsván
Színes programok várják a látogatókat Tolcsván
Tolcsva – Tizenkettedik alkalommal rendezik meg a Tolcsvai Borfesztivált augusztus 7–9. között. A kilátogatók egy egész hétvégét tölthetnek el a páratlanak borok szülőföldjén, miközben koncertekben sem lesz hiány.

A világörökségi pincesortól a kastélyparkig szeretnék megmutatni az egész települést, így elég nagy területen terül majd el a fesztiválhelyszín, mondta el Csoma Ernő polgármester.

„Széles lesz a programok repertoárja a három napon, a könnyűzenétől kezdve a nosztalgiazenén át a komolyzenei koncertekig minden típusú zene hallható lesz, minden korosztály számára” – tette hozzá a polgármester.

Fellép például Majka és Curtis, Demjén Ferenc, a Kolozsvári Operettissimo, a Beatrice, vagy éppen Kovács Kati. Ezúttal sem lesz hiány gasztronómiai fogásokban, no és persze borban: a kilátogatók megkóstolhatják, hogy sikerültek a 2014-es borok a Kastélyparkban, de több pince is nyitott kapukkal várja majd a vendégeket a három napban, ahogy a Bormúzeum és Borászati Kultúra Háza is – a helyszíneket aszfaltvonat köti majd össze.

A kis színpadon főleg családi programokkal találkozhatnak majd a kilátogatók, lesz mászóvár és dodgempálya is a kicsik számára, de több helyszínen lehet majd kiállításokat is látni.

ÉM-HI
hirdetés


hirdet�s