Tököli csak néző lesz az Üllői úton

Tököli Attila
Tököli Attila
Budapest – Két paksi futballista is különleges érzésekkel várhatja a mai, Ferencváros elleni Magyar Kupa-mérkőzést.

A csatár Horváth Ferenc (34) 1996 és 1998 között volt a zöld-fehérek labdarúgója, míg Tököli Attila (31) bajnoki címet és kupagyőzelmeket ünnepelt az FTC-vel. Előbbi valószínűleg pályára léphet az Üllői úton, de csapattársa csak nézőként lesz jelen az MK 3. fordulójában rendezett találkozón – írja a Blikk.

– Az elmúlt héten beteg és lázas voltam, nem is edzettem, ezért biztosan nem játszom, de természetesen a helyszínen tekintem meg az összecsapást – mondta érdeklődésünkre Tököli, míg Horváth megpróbálja függetleníteni magát az érzéseitől.

– Szép időszakot töltöttem a Fradinál, de most az a legfontosabb, hogy a Pakssal kivívjuk a továbbjutást – nyilatkozta a hét végi NB I-es bajnoki forduló után a csatár, aki a Nyíregyházának lőtt góllal melegített az FTC ellen. – A Ferencváros hiába szerepel a másodosztályban, biztosan nehéz meccs vár ránk, de mi győzni megyünk Budapestre.

Lipcsei Péter (35), a kilencedik kerületiek csapatkapitánya persze elszomorítaná az exferencvárosiakat.
– Csalódottak vagyunk, hogy a hét végén csak döntetlent játszottunk a Vecséssel, ezért a Magyar Kupában akarunk vigasztalódni – magyarázta Lipcsei. – Kizárólag a továbbjutást tartom elfogadhatónak, ugyanannyira szeretnénk megnyerni a kupasorozatot, mint a bajnokságot.

Forrás: blikk.hu

 

A szigor és szeretet korszaka kezdődhet az Üllői úton
Budapest – Az FTC Lapid Lajost, nyugállományú rendőr-dandártábornokot nevezte ki a klub új biztosnági főigazgatójának. Erre azért volt szükség, mert az Üllői úti, szurkolói rendbontások miatt a Ferencvárosi Torna Clubnak az utóbbi öt évben 100 millió forintot meghaladó büntetést kellett befizetnie az UEFA és az MLSZ kasszájába.