Tokaj Kereskedőház: Szappanos Péter a vezérigazgató

Szappanos Pétert nevezték ki a Tokaj Kereskedőház vezérigazgatójának
Szappanos Pétert nevezték ki a Tokaj Kereskedőház vezérigazgatójának
Tolcsva – Új vezető kezdte meg munkáját a Tokaj Kereskedőház Zrt. élén.

A Tokaj Kereskedőház élére Szappanos Pétert nevezték ki vezérigazgatónak, aki 2014 április közepétől vezető tanácsadóként vett részt az állami borászat megújulási folyamatának stratégiai tervezésében, kivitelezésében. Az eddigi megbízott vezérigazgató, Gaálné Király Enikő, aki egyben kereskedelmi vezérigazgató-helyettesi pozíciót is betöltött a vállalatnál, a jövőben ez utóbbi tisztségében folytatja munkáját.

Gaálné Király Enikő kereskedelmi vezérigazgató-helyettes 2015. február 1-től megbízott vezérigazgatóként látta el a Tokaj Kereskedőház Zrt. vezetését. Az újonnan kinevezett vezérigazgató, Szappanos Péter 2014 április közepétől vezető tanácsadóként meghatározó szerepet töltött be az állami borászat munkájában. Aktív közreműködője volt a Kereskedőház életében nagy jelentőséggel bíró megújulási folyamatnak, a brandépítés és stratégiaalkotás mellett a termékportfólió kialakítása is az ő közreműködésével zajlott.

Nagy tapasztalat

Szappanos Péter nagy tapasztalattal rendelkező szakember, a kaliforniai Berkeley Egyetemen szerzett MBA diplomát, pályafutása során dolgozott a Raiffeisen International AG-nál, az OTP Banknál és a McKinsey&Company tanácsadó cégnél is. Legutóbb a MasterCard bankkártya-társaság tanácsadó üzletágának (MasterCardAdvisors) regionális vezetője volt, ahol feladatai közé tartozott a magyar, cseh, szlovák, horvát, szlovén piacon az üzletfejlesztés irányítása.

A kinevezett vezérigazgató feladata a borászat minőségi megújulási folyamatának végig vitele, valamint ezen keresztül tovább erősíteni a Tokaj Kereskedőház térségben betöltött integrátori szerepét.

ÉM
hirdetés
hirdet�s