Friss hírek

2009.06.14. 10:27

Halálos baleset a 4- es főúton

<p>Meghalt egy ember, amikor autójával árokba csapódott vasárnap hajnalban a 4-es főúton. Az ütközés olyan nagy erejű volt, hogy a kocsi motorja kiszakadt, a sofőr pedig kirepült a járműből- tájékozatta a Független Hírügynökséget Szabó Zita, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.</p>


A baleset vasárnap hajnalban, nem sokkal 5 óra előtt történt a 4-es főúton Szajol és Szolnok közötti szakaszán. A kocsi sofőrje - nem tudni miért - a jobb oldali útpadkára sodródott, majd elrántotta a kormányt, végül pedig az út bal oldalán lévő árokba csapódott. Az ütközés erejétől az autó motorja kiszakadt, a 31 éves tiszakécskei férfi pedig kirepült a kocsiból és azonnal meghalt. Utasát - egy 27 éves szintén tiszakécskei férfit - súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A helyszínelés idejére az utat teljes szélességében lezárták, a forgalmat elterelték. Reggel 7 órától már csak félpályás útzár volt, fél 8-tól pedig helyreállt a forgalom.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!