Toborzót tartottak Mezőkövesden

Mezőkövesd – Toborzót tartott Mezőkövesden a Magyar Honvédség Hadkiegészítő és Központi Nyilvántartó Parancsnoksága február 17-én. A közösségi házban rendezett eseményre sok érdeklődő látogatott el.

A rendezvényen elsőként Bollók Zoltán, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központ Mezőkövesdi Kirendeltségének vezetője a szervezet által adható támogatásokról, ezen belül például a bértámogatásokról tájékoztatta röviden a megjelenteket.

Ezt követően Tóth Imre százados, a Magyar Honvédség Hadkiegészítő és Központi Nyilvántartó Parancsnoksága 2. Katonai Igazgatási Központ debreceni toborzórészlegének vezetője ismertette a honvédség által kínált munkalehetőségeket. Tóth Imre a jelentkezés és a munkavállalás feltételeiről is tájékoztatta az érdeklődőket. A jelentkezési feltételek között szerepel a betöltött 18 éves életkor, a büntetlen előélet, magyar állampolgárság, magyarországi bejelentett lakcím, továbbá meg kell felelni az egészségügyi, pszichikai és fizikai alkalmasság vizsgálaton.

A honvédség vezetői természetesen igyekeznek megfelelő feltételeket és juttatásokat kínálni a katonáknak. Tóth Imre a katonák fizetése mellett a béren kívüli juttatásokról is beszélt.

ÉM0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s