Toborzó volt Kazincbarcikán

Toborzó volt Kazincbarcikán
Toborzó volt Kazincbarcikán - © Fotó: police.hu
Kazincbarcika – A Magyar Rendőrség a tiszthelyettesi állomány utánpótlása érdekében olyan fiatalokat keres, akik a rendőri szolgálatot választanák hivatásuknak. A lehetőség Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is adott, így Kazincbarcikán is.

Az országos toborzó program keretében a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság bűnmegelőzési tanácsadója Szilágyi Ferenc r. őrnagy az elmúlt napokban, több középiskolában is tartott tájékoztatót a rendőri hivatásról, így az Irinyi János Református Szakközépiskola és Diákotthonban, az Ózdi SZC Surányi Endre Szakképző Iskolája és Kollégiumban és a Don Bosco Általános Iskola, és Szakiskola, Középiskola és Kollégiumban.

A rendőrtiszt a diákoknak többek között ismertette a rendőri hivatás követelményeit, elvárásait, de annak izgalmakkal teli szépségeit, hétköznapjait is. A szakember felhívta a diákok figyelmét, hogy a rendőrségnek szüksége van az elhivatott, határozott fiatalokra, akik biztos megélhetést és egzisztenciát várhatnak cserébe a haza szolgálatáért.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s