Toborzó nyílt nap a rendőrszakközépben Miskolcon

Miskolc – A Magyar Rendőrség a tiszthelyettesi állomány utánpótlása érdekében olyan fiatalokat keres, akik a rendőri szolgálatot választanák életük hivatásának. A lehetőség Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is adott az itt élő és tanuló fiatalok számára.

A Magyar Rendőrségnek is fontos az utánpótlás megtalálása és felkutatása. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság toborzási programsorozatát november 12-én, csütörtökön indítja el a Miskolci Rendészeti Szakközépiskolában (Miskolc, Szentpéteri kapu 78.) megtartandó, toborzással egybekötött nyílt napon.

Részletes tájékoztatás

A felvételi jelentkezésről és eljárásról részletes tájékoztatót tart a rendészeti szakközépiskola az érdeklődők számára, valamint az egészségi állapottal kapcsolatosan felmerült kérdésekkel kapcsolatban a rendészeti szakközépiskola orvosa segít, hogy a diákok választ kaphassanak további kérdéseikre a rendőri hivatással kapcsolatban.

ÉM-SZB0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter