Toborzás Tokajban és Bükkszentkereszten

Akt.:
Toborzás Tokajban és Bükkszentkereszten
Bükkszentkereszt, Tokaj – Borsod-Abaúj-Zemplén megyében továbbra is folyamatos a határvadászokat toborzó rendőrségi kampány. Legközelebb a Tokaji Szüreti Napokon-, valamint a XIV. Bükkszentkereszti Gomba Napokon találkozhatnak kollégáinkkal.

Mint az már ismeretes az Országos Rendőr-főkapitányság pályázatot hirdetett a Készenléti Rendőrség Határvadász Bevetési Osztályainak állományába Őr-járőrtárs beosztás betöltésére. A határ és a haza védelmére minden cselekvőképes, 18. életévüket betöltött, a felvételi követelményeknek megfelelő magyar állampolgár jelentkezhet.

Legközelebb 2017. október 7-én (szombaton) – két helyszínen – Bükkszentkereszten 10 óra és 14 óra között-, míg Tokajban 13 óra és 17 óra között találkozhatnak a toborzócsoporttal.

Az elkövetkező hetekben, hónapokban a toborzócsoportok több helyen is megjelennek a megyében, de a rendőri szolgálatra elhivatottságot érzők nem csak tőlük, hanem bármely rendőri szervnél érdeklődhetnek – tájékoztatott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.