Tobe már felépült

A magyar labdarúgó válogatott világbajnoki selejtezőbeli elfoglaltsága miatt szünet áll be a honi bajnoki pontvadászatban, s ezt a pauzát a DVSC-AVE Ásványvíz ki is kihasználta.

Az elmúlt héten a fizikai képzésre fektettük a hangsúlyt, igencsak kemény edzéseken vannak túl a fiúk, mivel az utóbbi időkben zsinórban játszottuk a mérkőzéseket, s a találkozók közti idő rövidsége miatt ilyenféle munkára nem volt lehetőségünk. A szezonkezdet óta 17 tétmérkőzésen léptünk pályára, s ez a sorozat vége felé meg is látszott a játékosok teljesítményén, bár a megítélésem szerint inkább fejben fáradtak el a játékosok, ezt támasztja alá az is, hogy elkerülhető gólokat kaptunk a legutóbbi összecsapásokon – nyilatkozta Supka Attila, a DVSC szakvezetője.

Sajnos nem tudtunk a teljes csapattal együtt dolgozni, hiszen Halmosi Péter és Máté Péter a nemzeti csapatoknál voltak, míg a sérült Habi és Vukmir mellé csatlakozott Brnovics, Éger és Nikolov is. Örömteli tény viszont, hogy Sándor Tamás egyre jobb állapotban van, bízunk benne, hogy szombaton a REAC ellen már vállalja a játékot.

B. N.További hírek a haon-sportoldal kategóriából