Többen meghaltak az utakon Borsodban

Halálos baleset a 37-es számú főúton Sárospataknál
Halálos baleset a 37-es számú főúton Sárospataknál - © Fotó: police.hu
Borsod-Abaúj-Zemplén – Két halálos baleset történt vasárnap megyénkben, az egyik Sárospatak közelében, míg a másik Hangony külterületén. Az előbbiben két személyautó frontálisan ütközött a 37-es főút 68-as km szelvényénél.

Az egyik gépjárműben négy, míg a másikban egy személy utazott. A mentőszolgálat munkatársai egy személyt súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba, két személy könnyű sérüléseket szenvedett, míg ketten életüket vesztették. A műszaki mentést a sátoraljaújhelyi hivatásos tűzoltók végezték.

halalos3

Hangonynál egy személyautó kidöntött egy telefonoszlopot, majd az árokba hajtott.

A gépjárműben hárman utaztak, akik közül ketten könnyebb sérüléseket szenvedtek, míg egyikük a baleset során életét vesztette. A műszaki mentést az ózdi hivatásos tűzoltók végezték.

A mentőszolgálat ügyeletén megtudtuk, vasárnap közel kétszáz riasztás érkezett hozzájuk, ami átlagosnak mondható.

ÉM


Halálos baleset a 37-es számú főúton Sárospataknál
Sárospatak, Sátoraljaújhely - A 37-es főutat, a 68-as kilométerénél teljes egészében lezárták. Frontálisan ütközött két személygépkocsi Sárospatak és Sátoraljaújhely között a 37-es főúton, a 68-as kilométernél. A sátoraljaújhelyi hivatásos tűzoltók két embert feszítővágó segítségével emel...

Domaháza, Hangony, Ózd - Halálos közlekedési baleset történt a 2306 -os út 17. kilométerénél Hangony és Domaháza között. Egy személygépkocsi - még nem tisztázott okokból - nekiment egy út széli oszlopnak. Ketten könnyebben megsérültek, de a harmadik utast már a kiérkező mentők sem tudták megm...