Helyi közélet

2015.10.15. 13:27

Újabb drogdíler őrizetben Borsodban

Mezőkövesd - A rendőrök azonosították, majd elfogták azt a mezőkövesdi férfit, aki drogot és új pszichoaktív anyagot árult.

Mezőkövesd - A rendőrök azonosították, majd elfogták azt a mezőkövesdi férfit, aki drogot és új pszichoaktív anyagot árult.Kábítószer kereskedelem bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Cs. Kornél 44 éves helyi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított, 2015. október 14-ei elfogásáig Mezőkövesden drogot, illetve kábító hatású anyagot árult több környékbeli személynek. A mezőkövesdi férfi által folytatott kereskedés egyik mellékhatásaként előfordult olyan eset is, amikor a beszerzett anyagtól az egyik fogyasztó rosszul lett és kórházi ápolásra szorult.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság nyomozói a terheltet bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának ügyészi indítványozására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában