Több örömlány szomorú estéje Miskolcon

Több örömlány szomorú estéje Miskolcon
Miskolc, Kazincbarcika, Ózd – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. február 26-án történt rendőrségi eseményeiből.

Tulajdon elleni szabálysértés – falopás – elkövetése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság két férfival, és három nővel szemben tiltott prostitúció elkövetése miatt. A kazincbarcikai járőrök további egy férfival szemben a járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Ideiglenes megelőző távoltartást az ózdi egyenruhások egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

A fenti eseteken túlmenően a miskolci- és az ózdi járőrök egy-egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában nyolc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés


hirdet�s