Bűnügyi hírösszefoglaló a hétről

2019.08.04. 20:00

Gázolás a zebrán, bedrogozott sofőr – Bűnügyi hírösszefoglaló a hétről

Ez a hét sem telt eseménytelenül a megyei rendőrőrsökön, bíróságokon. Lássuk milyen fontos, érdekes rendőrségi esetek történtek Borsodban július 29-e és augusztus 4-e között.

Csúzli kilőtte a bódult sofőrt

Forrás: police.hu

Az ellenőrző bizottsági tag nyúlta le a pénzt – Csalás bűntette és hamis magánokirat felhasználásának vétsége a vád.

Csúzli kilőtte a bódult sofőrt – Egy „időzített bombát” hatástalanítottak a rendőrök Szerencs külterületén. Csúzli, a rendőrkutya gyakorlatilag mindenhol drog nyomait jelezte a megállított járműben.

Egy órán belül elfogták a feltételezett tárcatolvajokat – A Sajószentpéteri Rendőrőrs járőrei a bejelentést követően rövid időn belül azonosították azt a két férfit, akik ellopták egy 59 éves helyi asszony pénztárcáját.

Még az alvó párnája alól is lopott ki telefont – Mezőkövesden az éjjeli órákban lakóházakba tört be, ahonnan válogatás nélkül hozta el a legkülönfélébb tárgyakat, főként gázpalackot, mobiltelefont vagy ruhaneműket.

Zebrán ütötték el az idős nőt – Három hónapra eltiltotta a rendőrség a vezetéstől azt a sofőrt, aki Edelényben elsodort egy gyalogost.

A pezsgő vitte félre a kormányt – Külhonból érkezett haza az az ózdi nő, aki a saját elmondása szerint pezsgőt ivott a vezetés megkezdése előtt.

Feltehetően borsodi utasok sérültek meg – Feltehetően B.-A.-Z. megyei utasok sérültek meg a Kőbányán történt villamosbalesetben.

Lopni próbált, és dulakodott a biztonsági őrrel – A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte abban az ügyben a vizsgálatot, amelyet egy fiatalemberrel szemben folytatott, aki parfümöt akart lopni egy drogériából Miskolcon.

Speedet és tablettákat terítettek Miskolcon – Előbb csak a barátnőjének szánta, majd teríteni kezdték a drogot.

Az autópálya fantomja – A rendőrök az M3-as autópályán vonták intézkedés alá azt a román sofőrt, aki egy házilag barkácsolt szerkezettel vontatott egy sofőr nélküli autót.

Spanyolországból csempészték a kábítószert – A Miskolci Járásbíróság fenntartotta annak a két férfinak a letartóztatását, akik Spanyolországból, kamionba rejtve csempésztek kábítószert Magyarországra.

Víz szivattyúzás közben érte a halálos áramütés – Bár áttételes módon, de halálos áldozata is van már megyénkben a viharos időjárásnak. Csütörtökön délután információink szerint egy 43 éves férfit ért végzetes baleset bükkzsérci otthonában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában