Több mint egy éve együtt vannak, elfogadják a másik hibáit Valentin napi nyerteseink

Több mint egy éve együtt vannak, elfogadják a másik hibáit Valentin napi nyerteseink
© Fotó: Égerházi Péter
Debrecen – A fiatalok úgy látják, a kapcsolatuk alapja a megértés és egymás elfogadása.

Tőzsér Tamás és Harsányi Enikő, a Napló Valentin-napi nyereményjátékának nyertesei még 2015-ben ismerték meg egymást, egy haloweeni bulin, Debrecen belvárosában. Utána egyre többet találkozgattak, majd egyik randi követte a másikat. Végül december elején döntöttek úgy, hogy jobb lesz számukra, ha együtt folytatják tovább az életüket.

– Már több mint egy éve együtt vagyunk, és nagyon jól megértjük egymást – jelentette ki Enikő. Szerintük a jó kapcsolatuk titka abban rejlik, hogy teljes mértékben elfogadják egymás összes apróbb és nagyobb hibáját. – Elfogadjuk egymást úgy, ahogy vagyunk, nem akarjuk a másikat megváltoztatni. Enikő valamennyi tulajdonágát szeretem – vallotta be Tamás. Hozzátették, problémáikat meg tudják beszélni, megértik egymást, és képesek kompromisszumot kötni. – Szerintem az a legfontosabb, hogy tudjunk engedni. Mindketten arra törekszünk, hogy elfogadjuk egymás véleményét, hallgassuk meg a másikat, és ha kell, akkor a békesség érdekében feladni a makacsságunkat – folytatta Tamás.

Még sokáig együtt

Mindketten úgy gondolják, sokáig együtt lesznek, mivel eddig is nagyon jó volt a kapcsolatunk. Enikő elmondta, ha a későbbiekben is úgy alakítják a dolgaikat, mint az elmúlt évben, akkor biztosan sok boldog év vár rájuk. Tamás pedig hozzátette, hogy ő sem látja semmi akadályát annak, hogy együtt legyenek, elvégre minden meg tudnak beszélni, és számíthatnak egymásra. A fiatalok végül boldogan vették át a nyereményüket, a 10 ezer forintos utalványt, és alig várják, hogy a Napló jóvoltából részt vegyenek egy romantikus vacsorán a Csokonai étteremben.

HBN–BR