Több mint 80 autóra bukkantak egy francia raktárban, igazi ritkaságok is vannak köztük

Több mint 80 autóra bukkantak egy francia raktárban, igazi ritkaságok is vannak köztük
© Fotó: Road&Track
Franciaország – Egy Porsche 356 kupé és egy első szériás Jaguar E-Type is volt az épületben, megannyi egyéb klasszikussal együtt. A járműveknek árverésen kerestek új gazdát.

Összesen 81 autóból álló gyűjteményt fedeztek fel nemrég egy francia raktárban. Igen nehezen fellelhető modellek is vannak köztük, a legtöbb jármű a ’60-as és a ’70-es évekből származik.

Fotó: Road&Track

Az autók között akad jobb állapotú és törött is, valamint erősen hiányos. Van egy igazán ritka, de nagyon rossz állapotban lévő 356-os Porsche, de találtak még egy 1981-es Chevrolet Corvette-et fehérben, több Lancia Flaminiát, valamint az Alfa Romeótól a Chryslerig még elég sokféle autót – írja a Road&Track nyomán a vezeess.hu.

Nem túl jó állapota ellenére egy tűzpiros 1968 Lamborghini Miura P400-as a flotta igazi sztárja.

Fotó: Road&Track

Mindössze 77886 kilométert mutat az órája, és még az eredeti V12-es motor található benne. Az értékét körülbelül 200 millió forintra becsülték, a fentebb említett Jaguar például ennek például csak a tizedét érheti.

Az autók mellett ritka motorbicikliket is találtak a raktárban, amelyről még több képet a Road&Track cikkében lehet megnézni.

Az aukciót vasárnap tartották, arról egyelőre nincs hír, mennyiért cseréltek gazdát a klasszikusok.

Forrás: Vezess.hu / Road&Track